Detailing motor - curățarea, degresarea și protejarea tuturor componentelor motorului

Detailing-ul motorului, cunoscut și sub numele de curățare și cosmetizare a motorului, reprezintă un proces de îngrijire a motorului mașinii pentru a-l face să arate impecabil și pentru a asigura funcționarea corectă.

Detailing-ul motorului în contextul cosmeticii auto reprezintă un proces specializat de curățare, reîmprospătare și protecție a compartimentului motor al vehiculului. Acest serviciu este esențial nu numai pentru aspectul estetic, ci și pentru menținerea performanței și a durabilității motorului.

Ce implică detailing-ul motorului?
  • Curățarea Profundă: Detailing-ul motorului începe cu curățarea profundă a tuturor componentelor și suprafețelor din compartimentul motor. Acest lucru include îndepărtarea uleiului, a murdăriei, a depunerilor de praf și a altor impurități.
  • Degresarea și Spălarea Motorului: Se utilizează produse specifice pentru a degresa și spăla motorul, eliminând grăsimile și uleiurile care se pot acumula în timp.
  • Curățarea Suprafețelor Sensibile: Componentele electronice, cablurile și furtunele sunt protejate și curățate cu grijă pentru a evita deteriorarea sau interferențele electrice.
  • Componentele din plastic sau cauciuc se vor trata pentru a reda aspectul negru și a preveni îmbătrânirea prematură
Avantaje ale detailing-ului motorului:
  • Aspect Impecabil: Un compartiment motor curat și bine întreținut adaugă o notă de eleganță și arată bine în cazul expunerii la evenimente sau expoziții auto.
  • Prevenirea Coroziunii și Deteriorării: Curățarea și protejarea componentelor metalice și a suprafețelor din plastic pot preveni coroziunea și deteriorarea cauzate de acumularea de murdărie sau de expunerea la elemente.
  • Performanță Mai Bună a Motorului: Un motor curat și bine întreținut poate funcționa mai eficient și poate avea o durată de viață mai lungă.
  • Menținerea Valorii: Un compartiment motor bine întreținut poate contribui la menținerea valorii de revânzare a vehiculului.
  • Siguranță și Fiabilitate: Curățarea și inspectarea regulată a compartimentului motor pot identifica probleme sau scurgeri potențiale, contribuind la menținerea siguranței și fiabilității vehiculului.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 150lei.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 150lei.

Contactează-ne acum
pentru a-i aduce strălucire și pentru a-ți proteja mașina