Detailing interior- curățarea și uscarea interiorului mașinii

Detailingul interior reprezintă un set de proceduri și servicii specializate menite să curețe, să revitalizeze și să îngrijească interiorul unei mașini pentru a-l face să arate impecabil și pentru a asigura un mediu curat și confortabil pentru pasageri.

Detailingul interior reprezintă o abordare meticuloasă și specializată în cosmetică auto, axată pe curățarea, recondiționarea și îmbunătățirea spațiului interior al vehiculului tău. Acest serviciu merge dincolo de simplă curățare și aspirare, aducând la viață un interior impecabil și confortabil, în care șoferii și pasagerii se pot bucura de fiecare călătorie. Iată ce presupune și ce avantaje oferă detailingul interior:

Ce presupune detailingul interior?
 • Curățarea Detaliată a Suprafețelor
 • Aspirarea Profundă
 • Spălarea și Recondiționarea Scaunelor și Panourilor de Bord
 • Curățarea și Recondiționarea Plafonului și a Pielii Plafonului
 • Curățarea și Protejarea Geamurilor și Oglinzilor
 • Curățarea și Dezinfectarea Zonei de Comandă (cum ar fi volanul, schimbătorul de viteze și butoanele)

Curățarea detaliată a interiorului auto este un proces meticulos care vizează curățarea fiecărei suprafețe, de la plafon până la portbagaj, pentru a restabili aspectul impecabil și a crea un mediu sănătos și confortabil în vehiculul tău. Iată detalii despre fiecare componentă a acestei proceduri:

 • Curățarea Plafonului: Plafonul este curățat cu grijă pentru a elimina murdăria, petele și orice altă contaminare.
 • Curățarea Podelelor: Podelele vehiculului, inclusiv covorașele, sunt aspirate în profunzime pentru a îndepărta particulele de praf, murdăria și orice depuneri. În cazul petelor sau a murdăriei persistente, se aplică tratamente speciale pentru îndepărtarea acestora.
 • Curățarea Canapelelor și Scaunelor: Scaunele și canapelele sunt curățate în profunzime pentru a elimina petele, mirosurile și impuritățile. Dacă este necesar, se aplică produse de curățare și dezinfectante pentru a asigura un mediu igienic și proaspăt.
 • Curățarea Fetei Ușilor: Fetele ușilor, inclusiv panourile și mânerele, sunt curățate și recondiționate pentru a le reda strălucirea și aspectul inițial.
 • Curățarea Compartimentelor și Spațiilor de Depozitare: Compartimentele de depozitare, inclusiv consola centrală, torpedoul și spațiile din portiere, sunt curățate pentru a elimina murdăria și dezordinea. Acestea sunt apoi reorganizate pentru a păstra ordinea.
 • Curățarea Portbagajului: Portbagajul este curățat, aspirat și dezinfectat pentru a asigura un spațiu curat și funcțional. În acest proces, se pot elimina petele și mirosurile neplăcute.
Ce reprezintă tratamentul pentru piele?

Pielea este un material deosebit de apreciat în interiorul mașinii, adăugând un element de lux și rafinament. Cu toate acestea, pentru a păstra aspectul și durabilitatea pielii, este esențial să se efectueze tratamente speciale în cadrul procesului de detailing interior. Iată ce implică și ce avantaje oferă tratamentele pentru piele:

Ce implică tratamentele pentru piele?

Curățare Profundă: Primul pas în tratarea pielii este o curățare profundă pentru a elimina murdăria, uleiurile, petele și alte impurități. Se utilizează produse specifice și tehnici delicate pentru a proteja integritatea pielii.

Hidratarea și Recondiționarea: După curățare, se aplică produse de hidratare și recondiționare pentru a menține elasticitatea și aspectul moale al pielii. Acest lucru previne uscarea și crăparea pielii în timp.

Protecția UV: Unele tratamente pentru piele includ și un strat de protecție împotriva razelor ultraviolete (UV). Acest strat ajută la prevenirea decolorării și îmbătrânirii premature a pielii cauzate de expunerea la soare.

Polish ornamente plastic

Polishul pentru ornamentele de plastic reprezintă un pas esențial în procesul de detailing interior al vehiculului tău. Ornamentele de plastic, cum ar fi consola centrală, panourile de bord, grilele de ventilație și alte elemente decorative, pot deveni decolorate și deteriorate în timp din cauza expunerii la soare, zgârieturilor și uzurii generale. Prin aplicarea unui polish specializat, aceste ornamente pot fi revitalizate și protejate pe termen lung.

Restaurarea navigației

Restaurarea sistemului de navigație în cadrul procesului de detailing interior este un pas important pentru a asigura funcționalitatea optimă și claritatea afișajului. Sistemul de navigație joacă un rol crucial în experiența de condus și în orientarea eficientă pe șosea.

Ce Implică Restaurarea Navigației?

 • Curățarea Ecranului și a Butonelor
 • Recondiționarea Ecranului
 • Actualizări de Software
 • Verificarea Funcționalității

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 650lei.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 650lei.

Contactează-ne acum
pentru a-i aduce strălucire și pentru a-ți proteja mașina