Polish faruri/triple - redare transparență faruri

Farurile pot deveni estompate, îngălbenite sau opace în timp din cauza expunerii la factori de mediu, cum ar fi razele UV, poluarea și zgârieturile minore. Polish-ul pentru faruri ajută la îndepărtarea acestor imperfecțiuni și la restabilirea aspectului lor original.

Polishul pentru faruri sau triple reprezintă o soluție esențială în lumea cosmeticii auto pentru menținerea siguranței și esteticii vehiculului tău. Acest serviciu specializat este conceput pentru a reînnoi și revitaliza farurile sau triplele, permițându-le să strălucească cu claritate și să îmbunătățească vizibilitatea în timpul condusului pe timp de noapte sau în condiții de vreme nefavorabile. Iată ce implică și ce avantaje oferă polishul pentru faruri/triple:

Ce Implică Polishul pentru Faruri/Triple?

Polishul pentru faruri sau triple este un proces care implică îndepărtarea stratului de oxidare, zgârieturilor și a depunerilor care se acumulează pe suprafața farurilor sau triplelor de-a lungul timpului. Acesta se realizează de obicei prin următorii pași:

Curățarea Preliminară: Farurile sau triplele sunt curățate în prealabil pentru a îndepărta murdăria și contaminanții de la suprafață.

Polisharea: Se utilizează un compus de polizare special pentru a elimina zgârieturile și imperfecțiunile de pe suprafața farurilor sau triplelor.

Lustruirea și Sigilarea: După polisare, suprafața este lustruită pentru a obține o strălucire clară și lucioasă. Uneori, se aplică și un strat de sigilant pentru a proteja farurile sau triplele de oxidare viitoare și pentru a menține aspectul lor.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 150lei.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 150lei.

Contactează-ne acum
pentru a-i aduce strălucire și pentru a-ți proteja mașina