Detailing roți/jante - decontaminarea și degresarea jantelor

Detailing-ul roților și jantelor reprezintă un aspect important al îngrijirii și cosmetizării automobilelor, deoarece acestea sunt componente vizibile și esențiale ale vehiculului. Detalierea roților și jantelor implică curățarea și îngrijirea acestora pentru a le menține aspectul și funcționalitatea în stare optimă.

Detailingul jantelor este o procedură specializată în cosmetică auto, care se concentrează pe curățarea, reînnoirea și protejarea jantelor mașinii. Jantele joacă un rol crucial în estetică vehiculului și sunt expuse uzurii și murdăriei în timpul condusului. Acest serviciu de înaltă calitate aduce numeroase beneficii, contribuind la menținerea aspectului și valorii mașinii tale.

În contextul detailing-ului de jante, decontaminarea reprezintă un proces esențial care implică curățarea profundă a jantelor pentru a elimina impuritățile, contaminanții și reziduurile care se acumulează pe suprafața lor în timp. Acest pas este fundamental pentru pregătirea jantelor pentru următoarele etape de curățare și protecție și contribuie la menținerea aspectului lor strălucitor și la protecția împotriva deteriorării. Iată ce presupune decontaminarea în contextul detailing-ului de jante:

  • Eliminarea Depunerilor de Praful de Frână: Praful de frână, care se formează în mod natural în timpul funcționării sistemului de frânare, poate conține particule metalice fine și substanțe chimice care se pot lipi de suprafața jantelor. Aceste depuneri pot cauza coroziune și deteriorare dacă nu sunt eliminate corespunzător.
  • Îndepărtarea Uleiului și Murdăriei: În timpul condusului, jantele intră în contact cu uleiuri, lubrifianți și murdărie de pe șosea, care se pot acumula pe suprafața lor. Aceste depuneri pot deveni lipicioase și pot atrage mai multă murdărie, afectând aspectul și performanța jantelor.
  • Eliminarea Coroziunii și Ruginei Incipiente: Unele jante, în special cele din aliaj, pot dezvolta coroziune sau rugină în timp. Decontaminarea ajută la îndepărtarea acestor probleme incipiente și previne deteriorarea ulterioară.
  • Pregătirea pentru Polisare și Protecție: Un alt beneficiu major al decontaminării este pregătirea jantelor pentru polisare și protecție. Curățarea profundă îndepărtează toate impuritățile care ar putea afecta rezultatele polisării sau aderarea stratului de protecție.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 250lei.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 250lei.

Contactează-ne acum
pentru a-i aduce strălucire și pentru a-ți proteja mașina