Protecție ceramică pentru caroserie

Protecția ceramică pentru caroserie, cunoscută și sub numele de tratament ceramic sau ceramic coating, este un serviciu de îngrijire auto avansat care oferă o protecție superioară vopselei mașinii împotriva factorilor de mediu și a uzurii generale.

Protecția ceramică pentru caroserie este o tehnologie avansată care implică aplicarea unui strat subțire de sticlă lichidă sau ceramică pe suprafața vopselei mașinii. Acest strat formează o barieră extrem de rezistentă la zgârieturi, UV, ploaie acidă, poluare, contaminanți și multe altele. Protecția ceramică nu doar protejează vopseaua, ci și conferă un aspect strălucitor și adâncime culorii inegalabile.

Care sunt avantajele protecției ceramice pentru caroserie?
  • Protecție de Lungă Durată: Una dintre cele mai mari avantaje ale protecției ceramice este durabilitatea sa. Odată aplicată, aceasta poate proteja vopseaua mașinii timp de ani de zile, comparativ cu alte soluții care se deteriorează mai rapid.
  • Rezistență la Zgârieturi și Lovituri: Stratul ceramic formează o barieră aproape impenetrabilă împotriva zgârieturilor și loviturilor minore, păstrând aspectul impecabil al mașinii.
  • Strălucire și Luciu Inegalabile: Vopseaua va arăta mai strălucitoare și mai lucioasă ca niciodată, conferind mașinii tale un aspect de „finisare de expoziție”.
  • Rezistență la Elemente și Factori de Mediu: Protecția ceramică oferă o protecție robustă împotriva radiațiilor UV, ploii acide, poluării, ruginii și contaminanților din aer.
  • Ușurință în Întreținere: Suprafața protejată devine mult mai ușor de curățat și menținută, deoarece contaminanții nu aderă la fel de ușor la aceasta.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 1500lei.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 1500lei.

Contactează-ne acum
pentru a-i aduce strălucire și pentru a-ți proteja mașina