Protecție ceramică & Tratament hidrofob geamuri - respinge ploaia, zăpada și lapovița

Tratamentul hidrofob pentru geamuri este un proces în care un produs chimic special este aplicat pe geamurile mașinii pentru a le face rezistente la apă. Acest tratament face ca picăturile de apă să alunece ușor de pe geamuri, asigurând o vizibilitate mai bună și reducând necesitatea utilizării ștergătoarelor.

Protecția ceramică pentru geamuri constă în aplicarea unui strat extrem de subțire de ceramică sau sticlă lichidă pe suprafața geamurilor mașinii. Acest strat se leagă chimic de sticlă, creând o barieră nevăzută, dar incredibil de durabilă. Protecția ceramică devine parte integrantă a geamului, oferind o gamă variată de beneficii tehnice și practice.

Avantajele protecției ceramice pentru geamuri:

Protecție Solară Avansată: Protecția ceramică pentru geamuri oferă o protecție excelentă împotriva radiațiilor ultraviolete (UV). Acest lucru nu doar protejează interiorul mașinii de decolorare, ci și reduce riscul de expunere la razele UV, contribuind la sănătatea ta.

Eficiență Energetică: Stratul ceramic contribuie la reducerea transferului de căldură prin geamuri, menținând temperatura interioară a mașinii mai stabilă. Acest lucru poate reduce necesitatea utilizării excesive a sistemului de climatizare, economisind combustibil și energie.

Păstrarea Clarității Vizuale: Protecția ceramică îmbunătățește claritatea vizuală prin reducerea reflexiilor și orbirilor nocturne. Conducerea în condiții de vizibilitate redusă devine mult mai sigură și mai confortabilă.

Rezistență la Apă și Murdărie: Stratul ceramic respinge apa și murdăria, facilitând curățarea geamurilor. Picăturile de apă formează perle și se scurg rapid, menținând vizibilitatea bună chiar și în condiții de ploaie.

Durabilitate: Protecția ceramică pentru geamuri este extrem de durabilă și rezistă la uzură zilnică, inclusiv la frecarea cu ștergătoarele de parbriz.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 500lei.

Prețul variază în funcție de clasa mașinii și de volumul de muncă și începe de la 500lei.

Contactează-ne acum
pentru a-i aduce strălucire și pentru a-ți proteja mașina